Kako koristiti Gradski vodič

Kako Gradski Vodič svojim korisnicima poboljšava biznis?
Registrujte svoje preduzeće ili uslugu
Na veoma lak način registrujte svoje preduzeće na portalu Gradski Vodič, popunite ponuđena polja i predstavite svoje usluge putem efikasnog elektronskog poslovanja.
Dodajte sadržaj
Predstavite na najbolji mogući način svoje poslovanje, tako što ćete napisati tekstualni sadržaj o tome čime se bavi vase preduzeće, zatim dodajte kvalitetne fotografije koje bi potencijalnim korisnicima najbolje približile Vašu uslugu. Dodajte kontakt podatke i radno vreme vašeg preduzeća. Gradski Vodič Vam nudi još mnogo opcija, proverite i uverite se sami u njihove mogućnosti.
Promovišite svoje preduzeće
Reklamiranje na portalu Gradski Vodič doprineće Vašoj boljoj internet prezentaciji koja će rezultirati većom posetom i boljom zaradom. Potrudili smo se da vas što bolje vizuelno predstavimo Vašim potencijalnim korisnicima. Korisnici će putem opcije dodavanje utisaka podeliti sa Vama svoje utiske koje su poneli iz Vašeg objekta.

Registrujte se besplatno!

Potražite popularna mesta u Beogradu

Pretražite sve što vam je potrebno za vaše poslovne ili lične potrebe. Gradski vodič vam pomaže da sve lako I brzo pronađete.

All rights reserved by Gradski Vodič

Prijava

Registracija

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика приватности.

Already have account?

Izgubljena lozinka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili email adresu. Dobićete link da napravite novu lozinku putem email-a.

sr_RSSerbian