Pronađeno 8 rezultata
Dodatni filteri
Prikaz

Ada Mall Shopping Center

09:00 - 20:00
Najatraktivniji šoping centar u regionu! Posetite novo mesto susreta u Beogradu uz najbolju gastronomsku ponudu i spektakularne terase.

Mercator centar

09:00 - 18:00
Mercator centar nalazi se u novom okruženju dela novobeogradskog okruga. Mercator Centar najveći je maloprodajni centar u Srbiji sa više od 70 raznovrsnih, vrhunski opremljenih trgovina. Sa lokacijom na Novom Beogradu u Bulevaru Umetnosti vrlo je pristupačan i lako se do njega dolazi. 

Beo Shopping Centar

09:00 - 20:00
Beo šoping centar je destinacija koja je prepoznatljiva po svojoj jedinstvenoj ponudi, sa preko 130 vodećih globalnih i regionalnih brendova, a jedna od novina je i poznati nemački modni brend Peek & Cloppenburg.

Rajićeva Shopping Centar 

10:00 - 22:00
Ovaj tržni centar, smešten je u samom srcu grada, na uglu tri ulice – Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove. Ovaj velelepni objekat zadovoljiće sve potrošačke potrebe stanovnika prestonice. Takođe, predstavlja idealnu destinaciju za sve one koji žele da uživaju u centralnim gradskim znamenitostima, kulturnim dešavanjima i kupovini.

Tržni centar Ušće

10:00 - 22:00
Baš kao što je ušće Save u Dunav tradicionalno raskršće puteva i trgovine i mesto susretanja starog i novog Beograda, tako je danas Ušće Shopping Center mesto susreta svih generacija, centar kupovine i porodične zabave.

Stadion Shopping Centar

10:00 - 22:00
Stadion Shopping Centar vam pruža potpuno novi koncept kupovine, zabave i rekreacije.Objedinjuje sve strasti na jednom mestu – šoping i fudbal

Aviv Park Zvezdara

10:00 - 22:00
Tržni Centri Beograd - Aviv park Zvezdara sa liste Tržni Centri Beograd nalazi se u samom srcu Zvezdare, samo par minuta od raskrsnice Ustaničke ulice i bulevara Kralja Aleksandra

Delta City

10:00 - 22:00
Delta City je šoping-mol sa širokom ponudom brendova i artikala, pristupačnim cenama i zabavnim sadržajem koji može da zadovolji svačiji ukus.

Potražite popularna mesta u Beogradu

Pretražite sve što vam je potrebno za vaše poslovne ili lične potrebe. Gradski vodič vam pomaže da sve lako I brzo pronađete.

All rights reserved by Gradski Vodič

Prijava

Registracija

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика приватности.

Already have account?

Izgubljena lozinka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili email adresu. Dobićete link da napravite novu lozinku putem email-a.

sr_RSSerbian