Restoran se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića. Ovde ćete osetiti ugođaj jedne od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru. Restoran poseduje baštu sa debelim hladom stare lipe u samom centru Vračara.
Restoran lovac krasi opuštena domaća atmosfera, gde će vas ugostiti konobari koji su profesionalnci u svom zanatu i standarno dobra ekipa ljudi koji posećuju ovaj restoran. Restoran služi nacionalna jela koja se svrstavaju među najbolje u gradu.
Resotran Lovac nudi vam maksimalan ugođaj u ambijentu prepunom lovačkih tajni.
Uživaćete u prostoru koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent. Svako ko poseti ovaj restoran uživaće u čašici i u prijateljskoj atmosferi.
Restoran Lovac Lokacija
Restoran se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića. Ovde ćete osetiti ugođaj jedne od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru. Restoran poseduje baštu sa debelim hladom stare lipe u samom centru Vračara.Očekuje vas i prijatan ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića.
Istorija Restorana Lovac
U samom srcu Vračara, u centru Beograda, nalazi se nadaleko čuveni restoran Lovac, odlično mesto za ljubitelje divljači, nacionalne kuhinje i specijalitete sa roštilja. Restoran je otvoren 1963. godine i tokom decenija, postao je omiljeno mesto sastajanja glumaca, pisaca, starih beogradskih umetnika i boema, kao i lovaca iz cele Srbije.
U duhu restorana koji decenijama postoji u Beogradu, mi nastavljamo poslovanje poštujući nasleđe i uvodeći novine koje prate tradiciju.
Restroan lovac kuhinja
Kao što smo rekli ovo je restoran sa nacionalnom kuhinjom. U restoranu Lovac služe se skoro sva nacionalna jela Srbije. Restoran je posebno ponosan na specijalitet Ćumur na stolu na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se iznosi pred gosta.
Zahvaljujući dugoj tradiciji u pripremi jela od divljači i umeću kuvara, sigurno ćete uživati u pojedinim specijalitetima.
Jedan od takvih specijaliteta je Lovačka korpica i lovačke kobasice.
Pored divljači na meniju restorana možete pronaći i najbolje ćevape, najbolju gurmansku pljeskavicu i pečenje koje se topi dok ga jedete. Od novih specijaliteta na meniju je Pica pljeskavica, jelo koje sigurno niste probali.
Uz dobru hranu svakako idu i kvalitetna pića i kvalitetni deserti od kojih izdvajamo Titova krempita sa Bleda. Obavezno posetite ovaj restoran koji ima dugu tradiciju i uverite se sami u kvalitet hrane.
Trenutno nema utisaka