PromocijeProslava dečijeg rođendana u restoranu

13. februara 2022.Gradski vodic0

Proslava dečijeg rođendana je obično najteže pitanje koje muči roditelje. Ukoliko vas muči pitanje kako proslaviti prvi rođendan deteta? Potrudićemo se da vam damo najbolji mogući odgovor na to pitanje.

Kako se približi datum rođendana vašeg deteta, počinju i problemi oko organizacije rođendana. Koliko gostiju pozvati, da li slaviti u restoranu ili pak u igraonici…

Proslavana dečijeg rođendana – kako organizovati?

Poslednjih godina igraonice popularne kada su u pitanju dečiji rođendani, mnogi ljudi se ipak odlučuju da rođendan proslave u restoranu. Postala je navika da roditelji prvi rođendan svog deteta slave u restoranu. Na to se odlučuju pre svega zbog toga što je dete malo  i neshvata poentu i značaj igraonice, drugi razlog je što žele da se vide sa prijateljima i porazgovaraju uz hranu i piće. Svaki domaćin želi da na najbolji mogući način ugosti svoje goste, stoga najbolji način da to urade je da ih odvedu u jedan od Restorana u Beogradu i plate all inclusive po osobi. Obično se cene kreću od 17 eura do 25 eura po osobi.

proslava dečijeg rođendana

Na ovaj način dobiće sve što je potrebno za proslavu rođendana hranu i piće, jedino je potrebno da obezbedite rođendansku tortu. Većina restorana nudi mogućnost da se i oni pobrinu za to. Ukoliko želite sami da odaberete tortu i to je moguće samo je potrebno da imate deklaraciju za tortu. Na taj način se restoran ograđuje od mogućih problema koji mogu nastati.

Iako slavljenik je još uvek mali/a i nema drugare iz vrtića ili škole, obično ima dosta dece od prijatelja i poznanika koji prisustvuju rođendanu. Zbog toga se roditelji odlučuju da sadržaj restorana odgvora potrebama dece i da prostor u potpunosti bude prilagođen deci.

Proslava dečijeg rođendana – kako animirati decu?

Sva deca imaju avanturistički duh i vole da istražuju, vide nešto novo, da se igraju…

Ambijent u restoranu nije sasvim pravo mesto za to, najpre zbog mogućih neprilika koje se mogu desiti da dete padne ili se udari. Sve više restorana podredilo je svoje poslovanje baš tome, pa su u okviru restorana napravili i igraonicu za decu. To obično nije veliki prostor kao igraonice, ali sadrži nekoliko zanimacija za decu koje će ih animirati dok odrasli uživaju u provodu.

  1. Omogućiti deci bojanke, crteže i olovke za bojenje
  2. Omogućiti deci igračke za igru
  3. Unajmiti animatora
  4. Unajmiti mađioničara
  5. Unajmiti klovna

Važno je da prilaz restoranu bude prilagođen deci, kako bi roditelji mogli na jednostavan način sa kolicima da uđu u restoran. Ukoliko je restoran na vodi u parku ili na ulici ovo je veoma važno za bezbednost kompletne porodice i gostiju.

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Potražite popularna mesta u Beogradu

Pretražite sve što vam je potrebno za vaše poslovne ili lične potrebe. Gradski vodič vam pomaže da sve lako I brzo pronađete.

All rights reserved by Gradski Vodič