PromocijeGradski vodič uvodi inovacije za vaše poslovanje

8. novembra 2020.Gradski vodič0

Portal gradski vodič obrađuje mnoge teme i svojevrstan je vodič koji će vam, uz konkretne primere i uputstva, pomoći da primenite različite alate e-poslovanja u vašoj organizaciji.

Današnje poslovanje nije moguće bez primene modernih tehnologija i alata, ali i bez modernog
načina razmišljanja, nezavisno od sektora ili vertikale delovanja.

E-poslovanje nije stvar budućnosti, već sadašnjosti i toga moramo biti svesni ako želimo biti konkurentni na domaćem ili stranom tržištu. Brz rast digitalne ekonomije u poslednjih nekoliko godina dovodi mnoge privredne subjekte u dilemu.

S jedne strane, oni mogu zadržati svoj stari poslovni model koji je do sada funkcionisao, a s druge strane mogu ga modifikovati implementacijom e-alata i tehnologije i učiniti pomak prema ozbiljnijem e-poslovanju.

Držati se starog poslovnog modela obično je mnogo lakše u kratkom roku, ali na duži rok, to sigurno znači opadanje efikasnosti i produktivnosti u odnosu na druge naprednije i kompetitivnije konkurente.

 

gradski vodič

E-poslovanje ne podrazumeva samo online marketing ili internet trgovinu, već uključuje i korišćenje tehnologije u
različitim poslovnim aspektima kako bi svako područje vašeg poslovanja bilo efikasnije i kako biste smanjili troškove i povećali profit.

Šta vam nudi gradski vodič?

 

Gradski vodič vam nudi reklamiranje na portalu, kako bi što više ljudi čulo za vas i posetilo vaš objekat.

Pored primarne delatnosti reklamiranje na portalu, nudi i mogućnost online trgovine. Omogućili smo jedinstven sistem prodaje za restorane i fastfood prodavnice. Pored toga sistem vam omogućava i zakazivanje rezervacije na određenom mestu ili događaju. Potrudili smo se da razumemo potrebe preduzetnika i da im ponudimo ono što im je zaista potrebno.

Ukoliko nemate svoju internet prezentaciju potrudićemo se da je za vas napravimo. Ako je već imate, onda ćemo se potruditi da vas pozicioniramo na googlu kako bi bili u vrhu pretrage. Samo dobra pozicija na googlu omogućava veći posao i veći profit.

Koliko god da ste kvalitetni i trudite se da osvojite tržište, ukoliko vaši kupci ne znaju za vas nećete uspeti u svojim namerama. Mi smo tu da vam pomognemo u tome!

Naš zadatak je da vaše kupce dovedemo upravo do vas! Kao portal koji se bavi promocijom preduzetnika u Srbiji dosta ulažemo u lični marketing. Ukoliko i vi želite da budete deo toga i zajedno sa nama pozicionirate svoje preduzeće ispred konkurencije, javite se i potražite usluge marketinga našeg portala.

Gradski vodič

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Potražite popularna mesta u Beogradu

Pretražite sve što vam je potrebno za vaše poslovne ili lične potrebe. Gradski vodič vam pomaže da sve lako I brzo pronađete.

All rights reserved by Gradski Vodič